Международното състезание World Top Investor , на което Карол е партньор за България, започва на 30 Септември 2016. Състезанието предлага неограничена изява за вашите способности като трейдър. Това е най-престижното мироприятие за трейдъри, на което вие можете да покажете пълния си потенциал и умения. Не изпускайте възможността да се състезавате с инвеститори от цял свят, водени от тръпката и атмосферата, присъщи за Уолстрийт. Участвайте и докажете своя потенциал.

Кой може да участва?

За участие в състезанието ще бъдат записвани всички текущи клиенти на Платформата Karoll Meta Trader 4 и Karoll Dealing, които към 30.09.2016 година имат наличност в размер минимум 2000 (две хиляди) евро (EURO) или 2000 (две хиляди) щатски долара (USD) по реалната си сметка за търговия и ИЗРИЧНО са заявили желанието си да участват в състезанието от формата по-долу. Състезанието продължава една календарна година, така че всички ще имат време да развият стратегиите си. Разходите от €50 на човек за българските участници се покриват изцяло от ИП Карол. Клиенти, отворили реална сметка след 30.09.2016, нямат право на участие в състезанието.

Какво да направя, за да спечеля?

Победител е този клиент, който е постигнал най-висока доходност, не е теглил пари от сметката си в рамките на състезанието и успява да генерира поне 2 сделки месечно в рамките на надпреварата. 

Как да се запиша?

Всеки клиент на Платформите Karoll MetaTrader 4 и Karoll Dealing, който отговаря на условията за участие, се включва в състезанието след предварителната заявка на формата по-долу.
* означава това, което се изисква/indicates required